webs amigues, Casa de Cultura

La Casa de Cultura de Girona és la institució que acull el taller anual de l’Escola Creativa.

Va ser el 2012 quan l’aleshores directora, l’estimada i enyorada Natàlia Molero, i Lluís Freixas varen apostar per aquest projecte. Sense el suport de La Casa l’Escola Creativa no existiria. Segueix aquí les seves activitats: cicles, conferències i exposicions.

Quim Corominas

Quim Corominas és, sens dubte, el pioner en la docència en Creativitat a Girona. Artista de formació autodidacta, el seu treball abasta pintura, cartells, obra gràfica i llibres artístics. És autor de llibres experimentals i desplegables i col·leccionista de joguets de paper. A més de la pintura sobre tela i sobre paper amb combinacions de collage i assemblatge, també treballa la tècnica del gravat i la litografia. Ha exposat a Girona, Barcelona, a diferents ciutats de l’Estat Espanyol, Londres, Berlín, Amsterdam i a diverses ciutats de França i Itàlia. En Quim no solament és un gran mestre sinó també un gran amic de l’Escola Creativa.

UniGirona

Sabies que la ciutat de Girona té un equip de bàsquet que és ALS PRIMERS LLOCS de Primera Divisió? El treball en equip potencia la Creativitat. Per nosaltres, l’UniGirona és el gran exemple de valors a seguir: honestedat, transparència i humilitat. Si vols vibrar, riure, plorar, no te’n perdis cap partit!

webs amigues, Bòlit

Bòlit és un centre d’Art Contemporani de l’Ajuntament. Té com a objectiu desenvolupar programes de recerca, producció i exhibició de projectes artístics duts a terme per creadors i professionals locals, nacionals i internacionals.